Foto på Aluminum (Dibon®) 30 x 60 cm

Foto på Aluminum (Dibon®) 30 x 60 cm

Foto på Aluminum (Dibon®) 30 x 60 cm

596,00 kr

Produkt beskrivelse:

Trykt direkte på denne høj kvalitets aluminium plade; Dit billede vil skille sig ud med denne helt moderne teknik. Normalt finder du kun Foto på Aluminium i Foto studier og på udstillinge. Printbar aluminium, også kendt som dibond, er et absolut must for at øge et stort format. Du kan få udestående mat og blank kontrast virkninger, fordi den hvide farve ikke er udskrevet!- Materiale: 2 hvide aluminiumsplader (dibond ®) med en tynd polyethylen kerne. Samlede tykkelse er kun 4mm.- Udskrivning: Direkte på pladen for en bedre stabilitet (uden bobler)- Overflade : Super Satin- Vedligeholdelse: Brug kun en tør, blød klud til rengøring- Wall hangers: Included but without screws